BØRN OG YOGA

Børn elsker at lære nyt og de elsker at bruge kroppen og bevæge sig og lege. Det kommer til dem naturligt.

God yoga er simpel og kombinerer leg og bevægelse. God yoga vil styrke og hjælpe dit barn hele livet.

Brug yoga derhjemme

Få inspiration til at lave aktiviteter derhjemme.

Selvom siden er på engelsk er det let at finde rundt. Prøv at gå videre til out reachhersiden:

Wellbeingforallnow.eu og find nederst frem til "You and your kids". 

Børneyoga i Roskilde

Onsdage Kl. 17.15-17.45 8-14år - Yogapatruljen

Vi mødes ved hallen på Trekroner Skole, Roskilde. Forældre kan gå en tur eller være med. Tag tøj på til at være udenfor. Vi bruger naturen og det vi finder og ser i vores yoga. Yngre børn end 8 år er velkomne, men de skal så have en voksen med. Tilmelding på SMS 53 61 21 24 eller mail. Skriv dit navn, alder, adresse og en forældrekontakt.

Der er ingen pris på, enhver prøver en gang og sætter så selv deres pris, som betales pr mobile pay på nummeret ovenfor. Skriv navn og "børneyoga". 

Inviter til børnefødselsdag med god samvittighed.

Lad ungerne opleve yoga med deres venner. Vi tager udgangspunkt i yogaen og skaber glæde og sammenhold og holder børnene aktive og koncentrerede midt i begivenhedsrig dag. Let og hurtigt at arrangere.Der er forskel på voksenyoga og børneyoga.

Børneyogaens mål er at styrke den fysiske krop, for med en stærk krop og vejrtrækning opnås en stærk psyke og viljestyrke.


Yoga er et supplement til alle andre aktiviteter børn laver. I yogaen kombineres en perlerække af øvelser og udfordringer, som indirekte udfordrer og forbedrer barnets balance, hukommelse, koncentration og som styrker det i sin helhed fysisk og psykisk. Derudover udvikles barnets evne til at samarbejde, at tage hensyn og respektere både mennesker og natur. Yogaundervisningen inkluderer endvidere disciplin, og udfordrer barnets vedholdenhed og tålmodighed og ikke mindst motorik.


Unge mellem 13 og 17 år har brug for at udvikle deres fysiske og psykiske indre styrke og ro for at finde vej gennem daglig og perioder med mange udfordringer.


Vi tager udgangspunkt i klassiske yogaformer, som mange børn kan lave når blot de motiveres lidt og får vist vejen. De unge får mulighed for at opleve yoga, som vil gavne dem nu og senere


Voksenyoga bygger videre på den krop vi står med her og ny og de individuelle særheder vi har. Når vi bliver ældre kræver kroppen stadig fysisk vedligehold, men også mere tid til at udvikle vejrtrækningen og dermed kontrollen over vores psyke og tankevirksomhed. Dette hjælper os til at opnå klarhed og nå vores mål både på kort og på lang sigt.


Traditionelt set betyder det, at vi med alderen bør bruge mere og mere tid i pranayama og meditation end i asana - kropsøvelser. Lidt svært at acceptere i vores samfund.


Yogaens øvelser gør godt i den fysiske krop. De kan mærkes, lige når vi laver dem og nogle gange et stykke tid efter. Men den fysiske tilfredshed aftager relativt hurtigt. Den dybere effekt derimod på det fysiologiske og psykiske plan ses og mærkes oftest først efter nogen tid, somme tider tager det lang tid. I længden sker de store forandringer. Vil du yderligere øge effekten kræves vedholdenhed og gentagelse indenfor 24 timer. Først da er du på vej mod yoga og opdagelsen af dit fulde potentiale.

På mine hold tilbyder jeg en balanceret yogaform, som opbygger, vedligeholder og forebygger. Vi arbejder grundigt med rygsøjlen alle øvrige led. Du bliver guidet på en blid, nænsom og rolig måde. Mit mål er at skabe yogatimer, som giver dig muligheden for at komme nærmere dig selv og få det bedre i og med din krop.