Yogamuligheder

Personlig træning, hold eller private arrangementer 

Yoga der møder dig, hvor du vil mødes. 

Yoga for voksne - Hold


Yoga er en effektiv form for kropsbevægelse, der påvirker vores fysiologi og psykologi. Vi oplever, at yoga bidrager til, at kroppen fungerer bedre og hovedet bliver mere klart.

Yoga er godt, men ikke alle yogaøvelser er gode for alle. At du kan, er ikke ensbetydende med, at det er godt for dig. Kom og vær med på et hold, hvor du lærer at tage hensyn til dig selv og din krop.

Fortvivl ikke selvom om sæsonen er begyndt. Du er velkommen hvis der er plads.

Mandag

8.45-10.15 - Hensynstagende ViniYoga - Jyllinge - Tilmelding - Start 27. august 2018 - 26 gange

10.30-12 - Hensynstagende ViniYoga - Jyllinge - Tilmelding - Start 27. august 2018 - 26 gange

16.30-18 - Viniyoga - Ågerup Bibliotek - Tilmelding - Start 17. september 2018 - 8 gange

Tirsdag

8.30-10 - Yoga - Ro's Kilde Helsecenter, Vindingevej 34 E i Roskilde - Start 14. august 2018 - Drop ind eller sæson - Læs mere og tilmeld direkte til Susanne på 53 61 21 24

Onsdag

17-18.15 - Yoga for alle - Fysio-Pro, Jernbanegade 1, 1. sal, Roskilde - Start 22. august 2018 - Tilmelding direkte til Susanne på 53 61 21 24

10.15-11.30 - Stoleyoga - Fysio-Pro, Jernbanegade 1, 1. sal, Roskilde - Start 22. august 2018 - Tilmelding direkte til Susanne på 53 61 21 24

Torsdag

17-18.15 - Yoga - Ro's Kilde Helsecenter, Vindingevej 34 E i Roskilde - Start 9. august 2018 - Drop ind eller sæson - Læs mere og tilmeld direkte til Susanne på 53 61 21 24

Lørdag

8.45-9.45 - Yoga for mænd - Den gode begyndelse - Himmelev Skole, Roskilde - Sæson 8.9.18-27.4.19 - Tilmelding V024

10-11 - Yoga remix for herrer - Mere Styrke, mere Smidighed og mere Sved - Himmelev Skole, Roskilde - Sæson 8.9.18-27.4.19 - Tilmelding - V025


Yoga for børn og unge - Hold

Børn elsker at lære nyt, bevæge sig og lege. Yoga kombinerer dette i en perlerække af øvelser og udfordringer blandet med stilhed og koncentration. Balance, hukommelse, koncentration, samarbejde, disciplin og spænding.

Onsdag 

16-16.50 - 4-7 årige med voksen - Himmelev Skole - Læs mere og tilmeld her U016 - Sæson 5.9.18-24.4.19

Yoga åbner op for legelyst og lethed, alle kan være med. Vi prøver kræfter og lærer os selv og andre bedre at kende.

17-17.50 - 8-15 årige - Himmelev Skole - Læs mere og tilmeld her U017 - Sæson 5.9.18-24.4.19

Vi tager udgangspunkt i klassiske yogaformer, som mange børn kan lave når blot de motiveres lidt og får vist vejen. Børnene får mulighed for at opleve, hvad de kan bruge yoga til nu og vil få en viden og indsigt, som vil gavne dem senere. 


Nyheder i brevkassen!

Vil du gerne have lidt inspiration og løftes op, så meld dig til min emailliste. Jeg skriver af og til, jeg er kort og præcis, og vil ikke overlæsse dig med information, men blot dele min energi og motivere dig til at finde større velvære. Meld dig til her


Er du til hold eller individuel undervisning

For nogen kan en privattime virke overvældende. For andre er det lige det, de har lyst til? Med yoga har du mulighed for at vælge.

Er du mest til hold?

Men hvor finder du den yoga, der passer til dig? Det kan være lidt af et sammensurium derude med mange tilbud. Læs mine råd til dig her. Du er velkommen til at prøve et af de hold jeg tilbyder i Roskilde og omegn. Se mere længere nede.

Har du brug for yoga, når det passer til dig?

Der er mulighed for at få enkeltundervisning. Ude eller hjemme. Vi taler om dine behov og mål og jeg underviser dig en-til-en.

Kæmper du med en skavank eller en sygdom, har du ondt nogen steder?

Vil du gerne bruge yoga som en terapiform på linje med fysioterapi, psykolog eller anden terapi, så er en-til-en nok vejen frem. Læs mere om hvad yogaterapi er her.

En francais

Vous pouvez maintenant prendre des cours en yoga en francais. Comment?

In English

I give yoga classes in English. Please contact me. You an also study and find exercises and inspiration on my out reach web site: Wellbeingforallnow.euHar børn brug for yoga?

Børn elsker yoga. Det kommer til dem naturligt og god yoga vil styrke og hjælpe dem hele livet. Få inspiration til aktiviteter med børn. 

Jeg tager ud til dit barns fødselsdag og laver aktiviteter med yoga som udgangspunkt. Yoga skaber glæde og sammenhold og holder børnene aktive og koncentrerede midt i begivenhedsrig dag. Let og hurtigt at arrangere. 


Har unge brug for yoga?

Unge mellem 13 og 17 år har brug for at udvikle deres fysiske og psykiske indre styrke og ro for at finde vej gennem daglig og perioder med mange udfordringer. Læs mere her.

Klar til eksamen

Tag pranayama med til eksamen - Her får du en mulighed for at få hjælp med til eksamen. Læs mere her

Workshops og atelier for børn og voksne

Lørdagsworskhops - Klokken 11-12.30

Søndagsatelier - Klokken 9.30-12

Weekenden er ofte helliget familien og andre aktiviteter udover dagligdagens rutine. Det er godt sådan. Det giver også tid til fordybelse og samvær med venner eller børnene på en anden måde.

Lørdagsworkhops er oftest for børn og familien medens vi i Søndagsyogaatelierne tager udgangspunkt i yogaens teknikker og baggrund og får et forfriskende pust af energi, nye bevægelser, spændende ny viden, simpel afslapning og teknikker at tage med hjem til brug for dig i hverdagen. Temaerne varierer og kan blandt andet være:

- Afstresning i hverdagen.

- Omkring de 50!

- Fordybelse i yogaen.

- Fokus på nakke, hals og arme.

- Fokus på vedligeholdelse af ben.

- Fokus på fordøjelsen.

- Fokus på immunforsvaret.

- Fokus på allergi.

Birthday special og Polter abend - Yogatreat

Du har fødselsdag og vil bare se dine venner og give dem en dejlig oplevelse. Eller skal I holder polter abend for en kær veninden. Jeg kommer gerne ud og giver jer en yogatreat, der passer til jer og tid og sted. Ring og få en uforpligtende snak. Kombiner med massage, anden velvære og fotoseancer for jer allesammen. Jeg har kontakt til dejlige mennesker, som gerne vil være med til at forkæle dig og dine gæster. 


Virksomheder og undervisningsinstitutioner 

Jeg tilrettelægger forløb og foredrag med det mål at forbedre chefer og medarbejderes velvære. 

Skræddersyede løsninger. Ring så vi kan udveksle ideer.


Hvor kan du ellers møde mig?

Har du brug for en snak, et lille puf eller inspiration til at komme videre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive og få en uforpligtende snak. Jeg glæder mig altid over at møde nye ansigter.


Eller er det yogaterapi du har brug for?

Kan eller vil du ikke bare kan møde op på et almindelig motions- eller yogahold? Eller vil du bare gerne have øvelser der lige præcis passer til dig og din krop med eller uden skavanker? Så vil du få gavn af yogaterapi. Uanset din diagnose eller diagnoser, så har yogaterapi de redskaber der skal til for at forebygge, vedligeholde og øge din velvære. Nedenfor er en del af de diagnoser, vi arbejder med. Læs mere her.Det som er sagt....

The spirit of viniyoga is starting from where one finds oneself.

As everybody is different and changes from time to time,
there can be no common starting point, and ready-made answers are useless.
The present situation must be examined and the habitually established status must be re-examined."
- TKV Desikachar

"The success of Yoga does not lie in the ability to perform postures but in how it positively changes the way we live our life and our relationships."

― T.K.V. Desikachar