SPECIALHOLD

Her er en mulighed for dig der lider af migræne, overvægt eller allergi. Disse specifikke yogahold tager hånd om dig og du vil blive styrket og forbedre dit velvære. Vi mødes en gang om ugen i seks fortløbende uger og dernæst mødes vi en gang om måneden. Holdet er lukket, så vi kan opnå fortrolighed og tryghed sammen og dermed øge vores motivation og nå vores mål.

Dette hold er for dig der lider af migræneanfald jævnligt. Du har forsøgt at finde årsagen og er måske kommet frem til, at det er kosten, vejret, stress men det skifter og du kan ikke helt komme det til livs.

Dette hold er for dig som er overvægtig og som gerne vil gøre noget ved det. Du har måske forsøgt dig med både det ene og det andet uden noget har skabt varige ændringer. Her er en bæredygtig mulighed for at komme din udfordring til livs. 

Dette hold er for dig der tænker på foråret med rædsel, fordi du plages af allergi. Du tager måske antihistaminer eller bruger andre metoder, men en ting er sikkert du er plaget af pollen.

Undervisningen foregår i de venlige lokaler i Fysio Pro i hjertet af Roskilde. Opstart af hold og pris fastsættes når der er mellem 4-6 deltagere tilmeldt. Du er velkommen til at ringe eller skrive for yderligere information her