SPECIALFORLØB 

Lider du af migræne, overvægt eller allergi? Jeg afholder jævnligt længere forløb, hvor der specifikt tages fat i forskellige problemstillinger, som elever kæmper med. Disse hold er lukkede med et begrænset deltagerantal, så vi kan opnå fortrolighed og tryghed sammen og dermed øge vores motivation og nå vores mål.

Forløb over 6 måneder

Har du smerter i nakken, skuldrene, arme? Spænder det i ryggen? Eller har du ondt i knæ eller hofter? Her er en mulighed for at komme smerterne til livs og lære mere om afspænding.

Vi lærer grundteknikker og brugen af vejrtrækning for at komme endnu bedre ind i kroppens spændinger. Jeg underviser dig grundigt, så du uden tvivl kan gå hjem og træne selv. Vi holder fokus på at få dig smertefri, mens vi arbejder med hele kroppen og dens eventuelle fysiologiske ubalancer.

Du vil lære en aktiv afspændingsteknik, som du kan anvende hjemme for at reducere evt. stress, dårlig søvn, angst og andet.

Forløbet varer 6 måneder og består af fire møder fordelt på fem uger og derefter 4 møder med en måneds mellemrum.

I mellemtiden skal du praktisere derhjemme. Ved hvert møde praktiserer vi øvelser og taler om vores oplevelser med øvelserne og deler erfaringer.

Du får i alt

  • 4 x 1.5 time = 6 timer - over fem uger

  • 4 x 2 timer = 8 timer - en gang månedligt

  • Et generelt program med øvelser.

  • Et program med tilpasninger til dig.

  • Mulighed for telefonkonsultationer med mig.

  • Mulighed for deltagelse på et af mine andre yogahold til en reduceret pris.

  • Mulighed for leje af Me-Mover-hjulet, til genoptræning og almindelig træning.

Samlet pris for pakken 2000 kr. 

Hold øje med nye forløb på facebook Velvære for alle nu eller tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv blandt de første til at tilmelde dig.


Overvægt - Vil du gerne gøre noget ved din overvægt? Du har måske forsøgt dig med skrappe slankekure, diæter og slankepulver og den slags. Men uden varige ændringer. 

Migræne - Dette hold er for dig der lider af migræneanfald jævnligt. Du har forsøgt at finde årsagen og er måske kommet frem til, at det er kosten, vejret, stress men det skifter og du kan ikke helt komme det til livs.

Allergi - Tænker du med rædsel på foråret, fordi du plages af allergi? Du tager måske antihistaminer eller bruger andre metoder. Du går måske til vaccinationer en gang ugentligt for at komme det til livs. 

Stress - Oplever du gang på gang at en opgave eller begivenhed stiger dig over hovedet og slår dig ud af balance? 


Med et personligt dagligt yogaprogram har du en bæredygtig mulighed for at komme din udfordring til livs og skabe en balance, du kan leve godt med.Undervisningen foregår i Roskilde. Opstart af hold og pris fastsættes når der er mellem 4-6 deltagere tilmeldt. Du er velkommen til at ringe eller skrive for yderligere information her