VIDEN

Vil du inspireres til forandring?

Yogaterapi

2018-01-10

Hvordan ville din dag være uden ondt i lænden? Hvordan ville din aften være uden tunge ben? Og hvordan ville din arbejdsdag være uden ømhed og spændinger i nakken?

Viniyoga

2018-01-10

Viniyoga er baseret på et personligt forhold mellem elev og lærer, hvor en erfaren lærer arbejder individuelt med hver elev. Læreren laver et specialiseret yogaprogram for eleven baseret på faktorer som sundhedstilstand, alder, levevis og kondition. Viniyoga tager også hensyn til tidligere eller nuværende skader og sygdomme.

Enhver er unik

2018-01-06

Hver og en af os har en unik krop og et unikt mål med livet. Det er op til os at give de bedste betingelser for, at kroppen kan trives og vi når vores mål.

Yoga har rod i den indiske tanke, men yogaens indhold er universel fordi det handler om den måde vi kan lave de ændringer i vores liv, som vi ønsker. - Frit oversat fra TKV Desikashar.

Så kan I selv lege lidt med øvelserne derhjemme. Jeg vil opfordre jer til at finde navne til de enkelte øvelser, der er ikke noget facit her og kun opfindsomheden sætter grænser. Jeg har tegnet dem som simple pindemennesker, prøv at tegne jeres egne på papkort og giv dem navne. Så kan I tage et kort og lave øvelsen.

Planter til te

2018-01-02

Tetid - Her til aften fik jeg lyst til at lave en kande te og kom til at tænke på rosmarinen ude i haven. Rosmarinte. Det havde jeg ikke tænkt så meget på indtil en veninde i Frankrig, som bor i lejlighed i Paris, gjorde mig opmærksom på denne sofistikerede drik. Og med masser af rosmarin i haven i Jerusalem, ja så var det lige til....