VIDEN

Vil du inspireres til forandring?

Barn, teenager, ung, midaldrende og ældre. Kvinde, mand. Vi er alle sammen forskellige. Vi tiltrækkes og inspireres af forskellige ting. Vi kan lide forskellig mad, musik, kunst osv.

Sæsonen for vinterbadning er begyndt. Det er blevet populært og i Danmark er der i Vinterbaderforeningen over 50 000 medlemmer. I Roskilde er der 660 og ved Himmelsøen 34. I Veddelev, som åbnede sidste år, er der 150 medlemmer. Mange steder er der ventelister.

De brune blade tager til i mængde, medens lyset svinder. Vi hygger os, putter os under tæppet - tager regntøj på og bestrider vind og nedbør. Cykeltur, gåtur, løbetur, ridetur, rotur - vinterbadningen er begyndt. Rodfrugtsretter i ovn og gryde og varm te. Stearinlys og pusleri. Alt der hører efteråret til.

C'est en Iran, où il restructure une école d'arts décoratifs, que Bernard Bouanchaud alors architecte d'intérieur, se découvre un attrait profond pour les sagesses orientales. A son retour en France, en 1966, il suit successivement durant dix ans les principaux cours de yoga de Paris. Il fait ensuite la connaissance de T. K. V. DESIKACHAR. Cette...

"Yoga kan være med til at lære vores børn, at mindske skærmforbruget, som voksne". Lidt af en påstand, men jeg mener faktisk, at yoga dyrket på den rigtige måde vil være en hjælp. Her til morgen blev jeg inspireret til at skrive. Og det var ordet "SLUK" og Imran Rashid, der fik spiren til at gro.