Yoga for alle

Behovsfokuseret personlig træning, hold eller private arrangementer 

For børn, unge og voksne 

Jeg er på rejse indtil den 11. marts 2019 - På gensyn til forårsyoga fra midten af marts

Tirsdagmorgen og tirsdagaften samt på hold

Læs mere her

Yoga er en effektiv form for bevægelse, der påvirker vores krops fysik, fysiologi og psykologi. Yoga bidrager til at kroppen fungerer bedre og hovedet bliver mere klart.

Lidt at komme i gang med derhjemme:

- En øvelse for øjnene.

- Noget at lytte til.

- Inspiration til lidt ro i hverdagen. 21 dages forløb.Der er forskel på voksen- og børneyoga. Har vi derimod dyrket yoga fra en ung alder, kan vi stort set fortsætte med at lave de mange svære og avancerede og til tider akrobatiske øvelser. Mange voksne er også stærke og i så god form, at de kan udføre mange øvelser, selv uden mange års praktik. 

Vi skal dog være varsomme, dels fordi yogaens øvelser har en dybere effekt på vores fysiologi og mentale tilstand og dels fordi vi kan gøre mere skade end gavn rent fysisk. 

På mine hold tilbyder en velafbalanceret yoga, som vedligeholder og forebygger for den voksne udøver.
Der er også mulighed for individuel undervisning i form af yogaterapi, som du kan læse om her. Og specielle arrangementer.

Yoga er en effektiv form for bevægelse, der påvirker vores krops fysik, fysiologi og psykologi. Yoga bidrager til at kroppen fungerer bedre og hovedet bliver mere klart.

Yoga til dig over 15 år

Der er forskel på voksen- og børneyoga. Har vi derimod dyrket yoga fra en ung alder, kan vi stort set fortsætte med at lave de mange svære og avancerede og til tider akrobatiske øvelser. Mange voksne er også stærke og i så god form, at de kan udføre mange øvelser, selv uden mange års praktik. 

Vi skal dog være varsomme, dels fordi yogaens øvelser har en dybere effekt på vores fysiologi og mentale tilstand og dels fordi vi kan gøre mere skade end gavn rent fysisk. 

På mine hold tilbyder en velafbalanceret yoga, som vedligeholder og forebygger for den voksne udøver.
Der er også mulighed for individuel undervisning i form af yogaterapi, som du kan læse om her. Og specielle arrangementer.


Hold 

Mandag

8.45-10.15 - Hensynstagende ViniYoga - Jyllinge - Tilmelding - Vikar indtil 11. marts

10.30-12 - Hensynstagende ViniYoga - Jyllinge - Tilmelding - Vikar indtil 11. marts  

16.30-18 - Forårsyoga - Ågerup Bibliotek - Tilmelding - nyt hold til start i marts

Tirsdag

8.30-10 - Yoga - Ro's Kilde Helsecenter, Vindingevej 34 E i Roskilde - Tilmelding januar til påske eller drop ind - Tilmelding og læs mere her. Pause - Begynder igen 12. marts 2019.

17-18 - VinterYoga for alle med udfordringer - Fysio-Pro, Jernbanegade 1, 1. sal, Roskilde - Tilmelding og læs her. Begynder igen 12. marts 2019.

Yoga for dig med større udfordringer - Nyt hold i 2019 - Ring eller skriv til mig og få en snak - Jeg åbner hold når der er 6 tilmeldte. Fysio-Pro, Jernbanegade 1, 1. sal, Roskilde - Kontakt mig hvis du vil skrives på venteliste

Lørdag

8.45-10 - Yoga for mænd - Alle er velkomne - Himmelev Skole, Roskilde - Tilmelding V024 - Vikar indtil 12. marts 2019.

Du kan ofte komme med i et forløb, hvis der er plads. Og derudover kommer der løbende nye hold. 


Du har også mulighed for at forkæle andre og dig selv:


Enetimer - en, to eller tre sammen.


Fødselsdagstreat, Yogatreat og Polter abend

Du har fødselsdag og vil bare se dine venner og give dem en dejlig oplevelse. Eller skal I holder polter abend for en kær veninden. Jeg kommer gerne ud og giver jer en yogatreat, der passer til jer og tid og sted. Ring og få en uforpligtende snak. Kombiner med massage, anden velvære og fotoseancer for jer allesammen. Jeg har kontakt til dejlige mennesker, som gerne vil være med til at forkæle dig og dine gæster. 


Virksomheder og undervisningsinstitutioner

Jeg tilrettelægger forløb og foredrag med det mål at forbedre chefer og medarbejderes velvære.

Skræddersyede løsninger. Ring så vi kan udveksle ideer.


Atelier og workshops

Weekenden er ofte helliget familien og andre aktiviteter udover dagligdagens rutine. Det er godt sådan. Det giver også tid til fordybelse og samvær med venner eller børnene på en anden måde.

Lørdagsworkhops er oftest for børn og familien, medens vi i Søndagsyogaatelierne tager udgangspunkt i yogaens teknikker og baggrund og får et forfriskende pust af energi, nye bevægelser, spændende ny viden, simpel afslapning og teknikker at tage med hjem til brug for dig i hverdagen. Temaerne varierer og kan blandt andet være:

- Afdramatiser din hverdag.

- Yoga med lyd på.

- Pranayama for begyndere

- Pranayama for øvede

- Årstidsyoga - ayurveda

- Omkring de 50!

- Fordyb dig i livet - Yoga Sutraens læring.

- Fokus på nakke, hals og arme.

- Fokus på vedligeholdelse af ben.

- Fokus på fordøjelsen - vinter.

- Fokus på immunforsvaret - efterår.

- Fokus på allergi - forår.


Yoga for børn og unge 

Børn elsker at lære nyt, bevæge sig og lege. Yoga kombinerer dette i en perlerække af øvelser og udfordringer blandet med stilhed og koncentration. Balance, hukommelse, koncentration, samarbejde, disciplin og spænding.

Unge mellem 13 og 17 år har brug for at udvikle deres fysiske og psykiske indre styrke og ro for at finde vej gennem daglig og perioder med mange udfordringer.

Vi tager udgangspunkt i klassiske yogaformer, som mange børn kan lave når blot de motiveres lidt og får vist vejen. De unge får mulighed for at opleve yoga, som vil gavne dem nu og senere.

Børn elsker yoga. Det kommer til dem naturligt og god yoga vil styrke og hjælpe dem hele livet.  

Få inspiration til at lave aktiviteter derhjemme. Selvom siden er på engelsk er det let at finde rundt. Prøv at gå videre til out reach her. og find nederst frem til "You and your kids". 

Inviter til børnefødselsdag med god samvittighed. Lad ungerne opleve yoga med deres venner. Vi tager udgangspunkt i yogaen og skaber glæde og sammenhold og holder børnene aktive og koncentrerede midt i begivenhedsrig dag. Let og hurtigt at arrangere. 

Der er også mulighed for yogaterapi for børn og unge. Med yogaterapi tilbyder jeg forløb for den udfordrede familie med børn der lider af eksempelvis diabetes, eller som har meget energi og svært ved at finde ro eller børn der mangler lyst og livsglæde. Ring og tal med mig om udfordringerne, så finder vi en tid til mødet. Læs om yogaterapi her.


Hold 

Børn

Onsdag 

Kl. 16-16.50 - 4-7 årige med voksen - Himmelev Skole - U016 - Læs mere og tilmeld her. 

Yoga åbner op for legelyst og lethed, alle kan være med. Vi prøver kræfter og lærer os selv og andre bedre at kende.

Unge 

Onsdag

Kl. 17-17.50 - 8-15 årige med eller uden voksen - Himmelev Skole - U017 - Læs mere og tilmeld her.


Lørdag

Kl. 10-11 - Yoga remix for unge og stærke mænd  - Mere Styrke, mere Smidighed og mere Sved - Himmelev Skole, Roskilde - Tilmelding - V025


En francais

Vous pouvez maintenant prendre des cours en yoga en francais. Comment?

In English

I give yoga classes in English. Please contact me. You an also study and find exercises and inspiration on my out reach web site: Wellbeingforallnow.eu


Det som er sagt....

The spirit of viniyoga is starting from where one finds oneself.

As everybody is different and changes from time to time,
there can be no common starting point, and ready-made answers are useless.
The present situation must be examined and the habitually established status must be re-examined."
- TKV Desikachar

"The success of Yoga does not lie in the ability to perform postures but in how it positively changes the way we live our life and our relationships."

― T.K.V. Desikachar