YOGAPATRULJEN

Yogapatruljen er et initiativ som skal få børn ud i kontakt med naturen. Børn elsker at være ude, de er bare blevet lidt for tilpasse og vandt til at være inde. Vi har behov for at vores børn kommer tættere på naturen, så de mærker den og derigennem føler sig knyttet til den og får lyst til at passe på den.

Ved at mærke og sanse naturen, er det mit håb at lysten spirer. Motivationen for at komme ud og være i naturen stiger også når det sker i fællesskab med andre og når det er opdagelse og oplevelse og aktivitet, der driver værket.

Vi skal lave yoga og være strække os som træer, vejre som græs, springe som egern, sno os som slanger. Vi skal dufte, smage, høre, se og mærke naturen og så skal vi følge dens udvikling. Vi skal også opdage naturens mønstre og selv lave mønstre og mandalaer. Vi skal bygge og forme og bruge grene, græs, blade og stene. 

Vi kommer også til at tale om vand i vores krop og i naturen samt om klimaet og miljøet og det der ligger os på sinde i naturens gang.

Med Yogapatruljen er vi i og med naturen. Derigennem skabes forståelsen og viljen og lysten indefra til at passe på den. 

Har du lyst til at bidrage med din viden og entusiasme, så ring til mig, der er plads til os alle sammen og jo mere vi kan dele og give vores børn en forståelse, der passer til deres alder, jo bedre for naturen og os alle sammen.

Hold øje med os på Facebook - Yogapatruljen.

Jeg glæder mig til at mødes i Yogapatruljen